CERED 2023

Anunțăm cu bucurie deschiderea apelului pentru depunerea de lucrări în cadrul CERED 2023: „Diversitatea ca resursă în educație și în cercetarea educațională”.

Conferința Națională de Cercetare în Educație, din acest an, se va desfășura în perioada 5-7 octombrie 2023, la Cluj-Napoca, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai, în organizarea Departamentului de Științe ale Educației. Pentru înscriere nu se percepe taxă de participare, iar posibilitatea de transmitere a contribuțiilor este deschisă în perioada 10 februarie – 03 septembrie 2023.

Mulțumim, pe această cale, colegilor de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, pentru buna organizare! Toate informațiile pentru înscriere pot fi accesate aici.

Tema CERED 2023

Diversitatea ca resursă în educație și în cercetarea educațională


Diversitatea ca resursă educațională reprezintă o contribuție la experiențele elevilor, iar învățarea este ancorată în aceste experiențe. În acest context, CERED 2023 își propune să aducă în discuție proiectele de cercetare din domeniul educației care asigură continuitatea activităților noastre, dar, în același timp, să abordeze cu deschidere și curaj oportunitățile de diversificare a resurselor educaționale și de cercetare educațională.

Subliniem rugămintea de a prelua aceste informații și de a le disemina în comunitățile dumneavoastră profesionale și de învățare.

Toate informațiile relevante sunt postate aici, pe site, dar și pe cele două canale de Facebook: ARCE și Științe ale Educației UBB.

Să ne (re)vedem cu bine și entuziasm!

Scroll to Top