Newsletter Decembrie 05/2022

ECER 2023 Glasgow

The Value of Diversity in Education and Educational Research

Pentru participarea cu lucrare în cadrul evenimentului, perioada de înscriere este 1 Decembrie 2022 – 31 Ianuarie 2023, găsiți toate informațiile aiciÎn cadrul întâlnirii Consiliului Director ARCE, din data de 9 Decembrie 2023,  a fost discutată și aprobată decizia de a oferi un grant de 500 euro pentru o lucrare înscrisă în cadrul ECER 2023. Metodologia de participare la concursul pentru acest grant și criteriile de înscriere vor fi distribuite la începutul lunii Ianuarie 2023. 

Emerging Researchers’ Conference – ECER 2023 Glasgow

Prin participarea la ERC, cercetătorii emergenți au ocazia de a se implica în cercetarea educațională de nivel mondial și de a afla prioritățile și evoluțiile de la cercetători și cadre didactice remarcabile la nivel regional și internațional. ERC este organizat în mod intenționat pentru a include activități speciale și ateliere de lucru care oferă cercetătorilor emergenți oportunități variate pentru crearea de rețele, crearea de conexiuni globale și schimbul de cunoștințe, împărtășind cele mai recente perspective revoluționare pe subiecte de interes pentru ei. Aici programul și alte informații utile. 

 

Eveniment Smart Diaspora Timișoara, 11-13 aprilie 2023

„Smart Diaspora 2023” este un proiect internațional de referință pentru legătura românilor din diaspora cu societatea românească, va avea loc în perioada 11 – 13 aprilie 2023 la Timișoara și este organizat sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României, sub egida Guvernului României, Ministerului Educației și Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării. 

Evenimentul are ca scop promovarea valorilor românești în lume și crearea unor relații strânse alături de cei ce ne reprezintă țara în afara granițelor.

Anunț membership ARCE

Persoanele cu statut de membru sau membru asociat ARCE care achită taxa pentru anul 2023, până la finalul lunii ianuarie, beneficiază de un discount de 20%. Pentru persoanele cu statut de membru cu drepturi depline (240 lei), iar pentru persoanele cu statut de membru asociat (120 lei). Acest discount se aplică și pentru noile persoane care aderă la comunitatea ARCE și achită taxa, respectând data stabilită (31 Ianuarie 2023). Persoanele înscrise în lunile Noiembrie și Decembrie 2022 (cu taxa plătită) au statutul prelungit automat și pentru anul 2023, nefiind nevoite să mai achite o dată în luna Ianuarie 2023. 

Planuri extindere rețea ARCE

În cadrul întâlnirii din 9 Decembrie 2022 a Consiliului Director ARCE, a fost aprobată decizia de a extinde comunitatea Asociației, incluzând masteranzii de la Științele Educației. Prin urmare, deschidem un apel către toți studenții înscriși la programele de master din domeniul Științelor Educației, care își doresc să aprofundeze cunoașterea în domeniu, prin intermediul cercetării.

 

ARCE vă urează Sărbători pline de lumină și bucurie!

Scroll to Top